Izobraževanja po meri

Izobraževanja po meri so pripravljeni na podlagi posnetka stanja in potreb posameznega podjetja in odgovarjajo na konkretne izzive ter potrebe izbranega podjetja. Poleg aktualnih in uporabnih vsebin je pomembna dodana vrednost takih programov pridobivanje novih idej, povečanje pripadnosti podjetju, ustvarjanje boljših odnosov (tudi sklepanje pravih prijateljstev) ter povečanje sodelovanja med udeleženci.

KONTAKTIRAJTE NAS

Izobraževanja po meri so posebna učna izkušnja, ki nastane na podlagi praktično podprtega znanja, agilnosti, inovativnosti in partnerskega pristopa našega Centra.

Kot vodilni na trgu na področju soustvarjanja poslovnih akademiji, skupaj s strokovnjaki in člani tima oblikujemo izobraževanja po meri prilagojena potrebam in ciljem podjetja, z namenom nadgradnje veščin zaposlenih potrebnih za doseganje učinkovitosti, visoke uspešnosti in finančnega uspeha v podjetjih.

UPORABNI REZULTATI

Rezultat je integrirana rešitev, ki organizacijam omogoča v zelo kratkem času prenesti znanje in izkušnje vse od vrhnjega managementa, srednjega managementa pa do vodstvenih delavcev kar vpliva na boljšo organizacijsko kulturo, zadovoljstvo zaposlenih ter predvsem olajšano transfromacijo in komunikacijo med poslovnimi funkcijami podjetja.

SEMINARJI, DELAVNICE, IZOBRAŽEVANJA PO MERI

Eno ali večdnevne interaktivne vsebine predstavljene v obliki delavnic ali predavanj, ki so popolnoma prilagojene potrebam naročnika. Namenjene so tako zaključenim skupinam kot tudi posameznikom v podjetjih.

POSLOVNE AKADEMIJE 

Daljša poslovna izobraževanja po meri ponujajo več modulske programe, ki zasnovani  na podlagi konkretnih potreb podjetja in ponujajo interaktivno vsebino, primere iz praks, simulacije, igre vlog, stalni dialog, povratne informacije in samorefleksijo.

WEBINARJI IN ONLINE IZOBRAŽEVANJA PO MERI

Krajša spletna predavanja in delavnice sestavljene iz interaktivnih elementov, kot so:

– aktivne diskusije med udeleženci in predavateljem,
– delo v virtualnih timih,
– poslovne simulacije,
– individualno delo na primerih.

Vsebinsko celosten program je vsakokratno zasnovan na podlagi konkretni potreb podjetja in ponuja najaktualnejša znanja in izmenjevanje izkušenj med udeleženci  v virtualni skupnosti.

PODROČJA IZOBRAŽEVANJA

WEBINARJI IN ONLINE IZOBRAŽEVANJA

POSLOVNE AKADEMIJE, SEMINARJI IN DELAVNICE

MANAGEMENT

VODENJE

MARKETING IN PRODAJA

FINANCE IN POSLOVANJE PODJETJA

DIGITALNA TRANSFORMACIJA

STRATEGIJA

SPLOŠNA PODROČJA

KREIRANJE PROGRAMA

ZAČETNO POVPRAŠEVANJE ZASNOVAPROGRAMA NASLEDNJIKORAKI ANALIZAUSPEŠNOSTI REFLEKSIJA IDENTIFICIRANJECILJEVIN POTREB IZVEDBA PROGRAMA

VEČ INFORMACIJ

Prijavi se na naše novice in ostani obveščen

    S prijavo se strinjam s politiko varovanja podatkov in podajam soglasje, da CPOEF do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za obveščanje o aktualnih izobraževalnih programih, konferencah in dogodkih preko elektronske pošte. Preklic soglasja je možno opraviti s poslanim sporočilom na elektronski naslov cpoef@ef.uni-lj.si.