B2Beyond #3 – kako izkoristiti nastop na sejmu

Kako poskrbeti za stalno povečanje prodaje in kakšni so izzivi, na katere moramo biti pozorni?

B2B dogodek o nastopu na sejmih

Kdaj: 12. junij 2024, ob 15. uri

Kje: v Plavi dvorani, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Pridružite se nam na tretji izvedbi dogodka B2Beyond, na katerem bomo govorili sejemskih nastopih. Sejemski nastop je za vsako podjetje velik zalogaj. Od nekaj tisoč evrov pa do več milijonov lahko znaša investicija v en sam sejem, zato se mu marsikatero podjetje odpove. Pa vendar so sejmi v B2B industriji še vedno najuspešnejše orodje za pridobivanje novega posla. Vseeno pa se veliko podjetij ne zaveda, da sejemski nastop ni le stojnica na sami lokaciji, ampak veliko več. 

Kako že pred sejmom poskrbeti za pravilno komukacijo, ki nam na sejmu zagotovi nove kontakte? Kako izkoristiti pridobljene kontakte po sejmu? Kaj sploh pomeni dober sejemski nastop? Vse to in še več boste izvedeli 12. junija.

✔ Izbrani govorci z različnih področji, ki bodo delili svoj pogled o sejemskih nastopih.

✔ Prostor za deljenje izkušenj in širitev poslovne mreže.

✔ Število mest je omejeno. 

✔ Udeležba na dogodku je brezplačna.

 

PRIJAVA

 

Partnerji dogodka:

grou   superznamka

Zakaj?

Spoznali boste predstavnike podjetij, ki uspešno nastopajo na sejmih in bodo z vami delili, kako se odločiti, kateri sejem je primeren za vaše podjetje, kako izkoristiti sam nastop na sejmu ter na kakšne izzive in pasti je treba biti pozoren.

Za koga?

Dogodek je namenjena lastnikom podjetij, direktorjem, vodjem prodaje in marketinga, ki se v podjetij ukvarjajo z organizacijo nastopa na sejmih in njegovo komunikacijo.

Izkušnje v B2B marketingu niso pogoj za udeležbo.

Kako?

Predstavitev najpomembnejših podatkov in trendov v B2B marketingu,
predstavitev primerov iz uspešnih slovenskih podjetji,
okrogla miza.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Program B2Beyond #3 – kako izkoristiti nastop na sejmu

Govorci in program bodo objavljeni kmalu.

 

B2Beyond

B2Beyond je dogodek, na katerem boste dobili informacije, ki jih potrebujete za uspešno pot rasti in naslednje korake v B2B svetu.

B2eyond je serija dogodkov namenjenih vsem lastnikom podjetij, direktorjem, vodjem marketinga in prodaje in ostalim, ki so usmerjeni v prodajo na B2B trgu. Delili bomo nasvete, poslušali zgodbe uspešnih podjetnikov in razbijali mite, kako se pravilno lotiti B2B prodaje.

B2Beyond je primerno okolje za pridobivanje uporabnih znanj in priložnost izmenjati izkušnje z drugimi predstavniki podjetij. Na dogodku bomo skupaj z gosti raziskali, kako se z izzivi spopadajo v uspešnih domačih podjetjih, ki delujejo v različnih panogah.

B2Beyond je dogodek, na katerem boste dobili informacije, ki jih potrebujete za uspešno pot rasti in naslednje korake v B2B svetu.

Govorci

Prijava

Kdaj: 12. junij 2024, ob 15. uri

Kje: v Plavi dvorani, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Udeležba na dogodku je brezplačna – potrebna je predhodna prijava preko obrazca, ki je mogoča do 11. junija 2024. Število mest je omejeno. 

Priporočamo prihod 15 minut pred dogodkom.

 

Partnerji dogodka:

grou   superznamka

Prijavnica

    Osnovni podatki:
    Prijavi se na naše novice in ostani obveščen

      S prijavo se strinjam s politiko varovanja podatkov in podajam soglasje, da CPOEF do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za obveščanje o aktualnih izobraževalnih programih, konferencah in dogodkih preko elektronske pošte. Preklic soglasja je možno opraviti s poslanim sporočilom na elektronski naslov cpoef@ef.uni-lj.si.