Robert Kaše

Prof. dr. Robert Kaše je izredni profesor za področje management in organizacije na Katedri za management in organizacijo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer na dodiplomski in podiplomski ravni poučuje predmete, ki se ukvarjajo z ljudmi in njihovimi interakcijami pri delu. Raziskovalno se ukvarja s socialnimi omrežji, strateškim managementom človeških virov, karierami in delom v timih. Svoje raziskovalno delo redno objavlja v uglednih mednarodnih revijah kot so na primer Organization Science, Human Resource Management, International Journal of Human Resource Management, International Journal of Manpower in European Journal of International Management. Je član uredniškega odbora vodilne svetovne revije na področju managmenta človeških virov Human Resource Managment (Wiley) in ambasador HR divizije Academy of Management za Slovenijo. Pogosto se pojavlja v vlogi organizatorja znanstvenih ter strokovnih srečanj ali sekcij. Ker trdno verjame v nujnost povezovanja raziskovalne dejavnosti s prakso, aktivno sodeluje v Slovenski kadrovski zvezi in je predsednik Društva za kadrovsko dejavnost Ljubljana. Redno dela na aplikativnih projektih, kjer posreduje znanje in se uči od zanimivih podjetij.

Robert Kaše predava na »executive« programu Ljubljana MBA in različnih delavnicah in seminarjih za gospodarstvo in javne institucije. Med njegovimi referencami so: Aerodrom Ljubljana, NLB, BSH, TPV, Helios, Porsche Slovenija, Kadrovska zveza Slovenije, HR Summit, Mercator, Adriatic Slovenia, Elektro Ljubljana in drugi.

Prijavi se na naše novice in ostani obveščen

    S prijavo se strinjam s politiko varovanja podatkov in podajam soglasje, da CPOEF do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za obveščanje o aktualnih izobraževalnih programih, konferencah in dogodkih preko elektronske pošte. Preklic soglasja je možno opraviti s poslanim sporočilom na elektronski naslov cpoef@ef.uni-lj.si.