Simona Rakuša

Poslovni coach, mentorica in facilitatorka izobraževalnih delavnic. Delo z ljudmi je njena strast, na delavnicah se posveča moči komunikacije, vodenju, motivaciji, pomenu odnosov in spoznavanja samih sebe, da bi lahko uspešno sodelovali z drugimi. Udeležence z različnimi orodji spodbuja, da premagajo svoje ovire in začnejo izpolnjevati svoje načrte. Verjame v radovednost, ki omogoča učenje in v pogum, ki pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev.

Zadnjih sedem let vodi svoje podjetje, kjer se intenzivno posveča coachingu, mentoringu in poučevanju komunikacijskih veščin. Pred tem je svojo kariero gradila med mediji in korporacijo. Kot novinarka, urednica in voditeljica v informativnem programu TVS se je izurila v iskanju in pripovedovanju zgodb, pridobivanju in vrednotenju informacij, javnem nastopanju, delu pod velikim pritiskom časa in hitro spreminjajočih se okoliščin.

Kot vodja odnosov z javnostmi in marketinga v korporaciji Microsoft pa je pridobila veščine vodenja, motiviranja, delegiranja in delovanja v kriznih situacijah.

Antropologinja po izobrazbi svoje znanje in veščine pri delu z ljudmi nenehno nadgrajuje z izobraževanji doma in v tujini.

Prijavi se na naše novice in ostani obveščen

    S prijavo se strinjam s politiko varovanja podatkov in podajam soglasje, da CPOEF do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za obveščanje o aktualnih izobraževalnih programih, konferencah in dogodkih preko elektronske pošte. Preklic soglasja je možno opraviti s poslanim sporočilom na elektronski naslov cpoef@ef.uni-lj.si.