Človeška družba kot celota je kiborg | Intervju – Enno Park

Being a cyborg means to realize that technology defines humanity. Human society as a whole is a cyborg but we as individuals rarely see ourselves this way.

Ne dolgo nazaj smo se spraševali ali se približujemo prihodnosti kjer se bo človeštvo združilo s tehnologijo. To vprašanje je dandanes že zastarelo in dokaz za to so kiborgi. Eden od živih primerov rezultata tehnologije je Enno Park – kiborg, avtor, govorec na konferencah ter soustanovitelj Cyborg e.V., ki deluje v Berlinu. Enno pravi, da je družba kot celota kiborg, vendar se mi kot posamezniki redko vidimo na tak način. Svojo zgodbo bo delil na konferenci digitalne preobrazbe “Cutting Edge of Digital Mind”, ki bo potekala 20. septembra v Austria Trend Hotelu v Ljubljani.

Prijavi se na naše novice in ostani obveščen

    S prijavo se strinjam s politiko varovanja podatkov in podajam soglasje, da CPOEF do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za obveščanje o aktualnih izobraževalnih programih, konferencah in dogodkih preko elektronske pošte. Preklic soglasja je možno opraviti s poslanim sporočilom na elektronski naslov cpoef@ef.uni-lj.si.