Svetovanje

Zunanji pogled, najaktualnejše globalno znanje in poznavanje najboljših praks naših strokovnjakov lahko pomembno podprejo ali spremenijo obstoječe procese v podjetju.

KONTAKTIRAJTE NAS

RAZVIJAMO NOVE POSLOVNE REŠITVE, MODELE IN ANALIZE Z UPORABO NAJAKTUALNEJŠIH ZNANJ IN IZKUŠENJ IZ PRAKSE

V INTERDISCIPLINARNE SVETOVALNE TIME POVEZUJEMO STROKOVNJAKE IZ EF UL, PRAKSE IN TUJINE

Razvijamo nove poslovne modele ali analiziramo in pomagamo pri izboljšavi obstoječih, združujemo najaktualnejša znanja, tehnologije in interdisciplinarne time, ki podjetjem omogočajo dosegati zastavljene cilje za dolgoročni uspeh. Vsebino in metodologijo svetovalnih projektov prilagajamo potrebam naročnika, v nadaljevanju pa je izbor nekaterih:

PRIPRAVA SVETOVALNIH PROJEKTOV:

ZAČETNO POVPRAŠEVANJE ZASNOVA SVETOVALNEGAPROJEKTA INSVETOVALNE EKIPE IMPLEMENTACIJAPROJEKTA ANALIZAUSPEŠNOSTI REFLEKSIJA IDENTIFICIRANJECILJEVIN POTREB IZVEDBASVETOVALNEGA PROJEKTA

VEČ INFORMACIJ

Prijavi se na naše novice in ostani obveščen

    S prijavo se strinjam s politiko varovanja podatkov in podajam soglasje, da CPOEF do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za obveščanje o aktualnih izobraževalnih programih, konferencah in dogodkih preko elektronske pošte. Preklic soglasja je možno opraviti s poslanim sporočilom na elektronski naslov cpoef@ef.uni-lj.si.